Wednesday, January 9, 2013

MAJLIS MERAIKAN CINTA

Assalamualaikum.

Nampaknye awal tahun 2013 merupakan tahun paling bizi buat insan bergelar blogger suam-suam kuku cm lisa ni.konon2 azam tahun lepas nk jadi blogger tegar katanya nak bawak ke tahun ni .nampak seperti tidak kesampaian.oh. ok.apa kata lisa transfer azam menjadi blogger tegar ini lepas kawen je la. kan kan kan.

eh. kawen? glup! alang2 tercakap pasal kawen ni elok la kirenye lisa annouce sekarang je.takut lupe di kemudian hari..

Tepat 30 disember 2012 tempoh hari, ganjillah 3 tahun lisa dengan tok rel.uhuk!uhuk! namun sebelum tarikh itu, tanggal 23 disember 2012 menjadi saksi bila tok rel dtg bawak famili beliau tanda risik plus tunang sekali. .memang tak dirancang majlis pertunangan pun, cume perbincangan tarikh antara 2 keluarga shja.

Dan atas kesepekatan daripada perbincangan tersebut, tarikh 9 februari 2013 telah dipilih menjadi hari majlis pernikahan lisa dan tok rel. 2 bijik cincin dah pun disarung secara ekspress pada hari itu tanda adat merisik dan bertunang.kikikiki.

Maka, dengan itu, majlis resepsi lisa pula diadakan keesokkan hari selepas majlis nikah iaitu 10 februari 2013 pada hari ahad. oleh itu, dengan segala hormatnya lisa menjemput semua blogger2 di malaysia ni (hikhik) especially follower2 blog lisa afha untuk sama2 memeriahkan majlis perkahwinan lisa pada hari tersebut.



Alhamdulillah. kalau jodoh lisa secepat ini.lisa terima ketentuannya dengan hati terbuka. memang persepsi org skg umur 23 adalah terlalu muda untuk mengharungi kehidupan berumah tangga, namun lisa anggap ianya sebagai anugerah tuhan untuk kebahagian kami berdua :)


insyallah kalau lisa sempat lisa buat lah entry B2B planning lisa kat blog ni. kalau tak lepas kawen je la baru lisa buat.hikhik

lisa bagitau awal2 takut tak sempat buat entry nanti. he..tak pun mana tau ade yg berminat nak sponsor pakej honeymoon ke pakej spa ke bagus gak nieh.hihih

doakan semuanya berjalan lancar ye. aminn




pecah kaca pecah cermin,sudah baca sudilah drop komen:P

7 000 org bercakap-cakap:

CikZaniff said...

dup dap kan ..slmt pengantin baru ye !

::EIDA:: said...

Welcome top the club lisa... Semoga jodoh korang berkekalan sampaiiiii ke hujung nyawaaa... ;)

deqjamucuxx said...

tahniah sayang......

syokknnyaaaaa

jaylynn said...

tahniah kak lisa ^^,

Nurulchumel said...

Alhamdulillah.. Cepat jodoh lisa..
Selamat pengantin baru ye lisa.. Kalau boleh jgn lupa bg kad.. :)

Razil Tahir said...

semoga berpanjangan... amin... :)
CONGRATZ!! XD

M@M@ SH@RIDZ said...

tahniah lisa.... moga berkekalan hingga akhir hayat...

 

Copyright © 2012 by ♥♥ Lisa Afha ♥♥