♥♥ Lisa Afha ♥♥

Monday, September 19, 2016

Sempurnakan Hari Bahagia dengan ZOURA PRETTY FINGERS

Assalamualaikum.

Musim cuti sekolah bakal bermula tak lama lagi kan? Bila kita sebut pasal cuti sekolah saja, yang pastinya ramai pasangan akan mengambil waktu-waktu ini untuk membuat majlis bagi meraikan hari bahagia mereka.

Bila sebut tentang hari bahagia, ramai pasangan inginkan yang terbaik untuk hari bahagia mereka kan? Mana tak nya, ia nya sekali seumur hidup. Pasti ingin dijadikan kenangan manis sehingga ke akhir hayat nanti.

Untuk meraikan hari bahagia yang terbaik haruslah dengan perancangan yang rapi dan sempurna.Ya! Sempurna. Sempurnakan hari-hari bahagia anda dengan servis yang ditawarkan oleh ZOURA PRETTY FINGERS!


Apakah yang ditawarkan oleh ZOURA PRETTY FINGERS
  • Bridal Package
  • Pelamin
  • Decoration 
  • Photobooth Package
  • Rental Pelamin Item
  • MUA Service

Sentuhan dekorasi yang kreatif dan pakej yang berpatutan pasti akan menambat hati anda untuk merealisasikan hari bahagia anda dengan jayanya.

Antara portfolio yang telah menggunakan servis ZOURA PRETTY FINGERS


MUA SERVICES



PELAMIN DECORATON





PHOTOBOOTH/TRAY DECORATION 






ZOURA PRETTY FINGERS   bukan sahaja menawarkan servis untuk pasangan yang akan berkahwin, malah untuk mereka yang berhasrat mengadakan majlis buaian berendoi juga turut disertakan sekali.

Bagi mereka yang inginkan mengabadikan momen-momen indah dimajlis buaian berendoi si manja anda boleh dapatkan servis terbaik dari ZOURA PRETTY FINGERS kerana kepakaran mereka menghasilakn dekorasi yang menarik dan cantik telah terbukti lagi. Jom kita cuci mata sekejap:)


Menarik kan? Nak lagi menarik lagi sekarang ni ZOURA PRETTY FINGERS   sedang mengadakan promosi terbaru khas buat pelanggan baru/lama yang ingin menggunakan servis mereka









Haaaa.. Nampak tak betapa banyak nya promosi yang sedang dijalankan oleh ZOURA PRETTY FINGERSSekiranya anda berminat untuk melihat lebih banyak lagi portfolio servis ZOURA PRETTY FINGERS boleh rujuk kepada link dibawah.

Jadi, bagi mereka yang sudah jatuh cinta dengan kekemasan dan kecantikan dekorasi ZOURA PRETTY FINGERS boleh segera hubungi mereka untuk membuat tempahan anda.


No. tel : 012-3612692 (zoura)

Email : zoura.hashim@yahoo.com.my

www.zouraprettyfingers.blogspot.com

Facebook : Zoura Pretty Fingers Services

LOKASI
Putrajaya/Cheras/KL/Ampang/Kajang/Bangi & sekitarnya









Thursday, August 18, 2016

Percutian Indah Dengan 'Modern Flip Flop For Women'

Assalamualaikum.


Rasa macam sudah lama rasanya tak berupdate blog kesayangan ni. Sejak percutian honeymoon #lisarel jarang dapat update blog, cuma sekali sekala je buka dan follow cerita kawan-kawan sekalian. hehe

Sebut pasal percutian ada kalangan kawan-kawan lisa yg suka bercuti tak? Percutian yang indah dan menenangkan selalunya adalah kawasan-kawasan peranginan pantai. Berjalan ditepian pantai bersaksikan ombak laut sambil menghirup udara ketenangan angin pantai. wah! seronok nyaaaa!



Namun begitu,Jika korang bercadang untuk bercuti ke tempat-tempat sebegini tidak kiralah di dalam Malaysia ataupun di luar negara antara perkara penting yang perlu adalah membawa kasut yang sesuai. Mengapa? Mudah sahaja, dalam kehidupan seharian kita kasut adalah antara benda yang paling basic kita perlukan. Semua orang perlukan kasut namun adalah penting untuk memakai kasut yang bersesuaian dengan tempat yang kita mahu pergi agar sentiasa rasa selesa. 



Begitu juga halnya dengan percutian.Haruslah ada kasut yang sesuai untuk percutian indah korang bukan? Jadi satu jenis kasut bagi kita kaum-kaum wanita yang perlu dibawa ketika bercuti adalah selipar ataupun 'FLIP FLOP'. Kalau dah nama wanita kan tak akan la nak pakai selipar/flip flop cikai-cikai kedai 2 ringgit yang sekali pakai silap-silap boleh putus kan? hehehee

Cara paling mudah dan senang untuk korang adalah dengan memilih segala rekaan Modern flip flop for women dimana ia hadir dengan rekaan moden terkini khas untuk keselesaan sepanjang hari ketika memakainya.

YA!Pelbagai rekaan moden menarik serta corak yang berviarasi pasti menjadi pilihan korang agar percutian korang dapat berjalan dengan lebih sempurna. Mana tak nya kan? Takkan nak pergi jalan tepi pantai dengan sepatu atau kasut kasual kan?Kang pelik pulak org lain tgk nanti. Hehe. Dan kerana itu la segala rekaan didalam Modern flip flop for women di cipta khas agar dapat memenuhi citarasa setiap wanita dari pelbagai golongan umur.

Bukan itu sahaja, harga yang ditawarkan utk semua rekaan Modern flip flop for women  sangat berpatutan dan mampu milik.Jadi, usah risau dengan harga kerana korang akan rasa harga bukan menjadi sesuatu masalah apabila anda jatuh cinta dengan keunikan rekaan daripada Modern flip flop for women.

Jadi apa tunggu lagi ? Dapatkan Flip Flop korang dengan membuat pilihan di Modern flip flop for women sebelum memulakan percutian indah korang. 


Flip flop memudahkan  korang menikmati percutian di tepi pantai yang penuh dengan butiran pasir halus yang indah!