♥♥ Lisa Afha ♥♥

Thursday, August 18, 2016

Percutian Indah Dengan 'Modern Flip Flop For Women'

Assalamualaikum.


Rasa macam sudah lama rasanya tak berupdate blog kesayangan ni. Sejak percutian honeymoon #lisarel jarang dapat update blog, cuma sekali sekala je buka dan follow cerita kawan-kawan sekalian. hehe

Sebut pasal percutian ada kalangan kawan-kawan lisa yg suka bercuti tak? Percutian yang indah dan menenangkan selalunya adalah kawasan-kawasan peranginan pantai. Berjalan ditepian pantai bersaksikan ombak laut sambil menghirup udara ketenangan angin pantai. wah! seronok nyaaaa!



Namun begitu,Jika korang bercadang untuk bercuti ke tempat-tempat sebegini tidak kiralah di dalam Malaysia ataupun di luar negara antara perkara penting yang perlu adalah membawa kasut yang sesuai. Mengapa? Mudah sahaja, dalam kehidupan seharian kita kasut adalah antara benda yang paling basic kita perlukan. Semua orang perlukan kasut namun adalah penting untuk memakai kasut yang bersesuaian dengan tempat yang kita mahu pergi agar sentiasa rasa selesa. 



Begitu juga halnya dengan percutian.Haruslah ada kasut yang sesuai untuk percutian indah korang bukan? Jadi satu jenis kasut bagi kita kaum-kaum wanita yang perlu dibawa ketika bercuti adalah selipar ataupun 'FLIP FLOP'. Kalau dah nama wanita kan tak akan la nak pakai selipar/flip flop cikai-cikai kedai 2 ringgit yang sekali pakai silap-silap boleh putus kan? hehehee

Cara paling mudah dan senang untuk korang adalah dengan memilih segala rekaan Modern flip flop for women dimana ia hadir dengan rekaan moden terkini khas untuk keselesaan sepanjang hari ketika memakainya.

YA!Pelbagai rekaan moden menarik serta corak yang berviarasi pasti menjadi pilihan korang agar percutian korang dapat berjalan dengan lebih sempurna. Mana tak nya kan? Takkan nak pergi jalan tepi pantai dengan sepatu atau kasut kasual kan?Kang pelik pulak org lain tgk nanti. Hehe. Dan kerana itu la segala rekaan didalam Modern flip flop for women di cipta khas agar dapat memenuhi citarasa setiap wanita dari pelbagai golongan umur.

Bukan itu sahaja, harga yang ditawarkan utk semua rekaan Modern flip flop for women  sangat berpatutan dan mampu milik.Jadi, usah risau dengan harga kerana korang akan rasa harga bukan menjadi sesuatu masalah apabila anda jatuh cinta dengan keunikan rekaan daripada Modern flip flop for women.

Jadi apa tunggu lagi ? Dapatkan Flip Flop korang dengan membuat pilihan di Modern flip flop for women sebelum memulakan percutian indah korang. 


Flip flop memudahkan  korang menikmati percutian di tepi pantai yang penuh dengan butiran pasir halus yang indah!


Saturday, March 19, 2016

Happy 29th Birthday, Husband!

Assalamualaikum.

Happy Birthday to U..
Happy Birthday to U..
Happy Birthday to Tok Rel..
Happy Birthday to U..

Eh, da berzaman birthday Tokrel baru bini dia nak wish ke?aagagagaga. Rasanya mcm lama x buat entry birthday untuk Tokrel. Last buat entry pun masa umur beliau 24 tahun.Belum kawen lagi masa tu. Baru teman tapi mesra giteww. Haha

Tapi every year sejak kenal TokRel tau Lisa celebrate birthday Tok Rel. Mesti ada kek sebijik. sebab kek tu pun akhirnya masuk perut kita jugak. hahaha

So sempena mengakhiri 2 series TokRel tahun ni saja lisa bini dia nak buat la entry serba sikit apa yang bini dia buat utk birthday sebagai pengakhiran umur 20++. Tahun depan hang da masuk 30.Eiiiii dah tuaaaa da laki kite.hewhewhew.





Buat pertama kali nya lisa buat kek sendiri untuk birthday Tok rel kali ni. Tudiaaaa. melelehhhhhh lelehhhhh coklat moist kitew.


Bukan tu je, biniTok rel yg konon sweet ni bagi jugak hadiah lain.Sesuatu yang simple tapi unik. cewah




Mug pasar malam je. Hak2. Masa Tok Rel dapat hadiah mug ni yg masih wrap ngn sampul hadiah mukadia eksaited smbil ckp " huiyooo, ade hadiah la untuk kite".Tapi bila bukak rupa-rupanya hadiah mug cam mug yang company lion selalu bg utk employee die time besday. hahaha.

Namun, walaupun mug ni nampak biasa-biasa je. Tok rel tak nampak lagi unik dia camne.Malam tu time Lisa nak buatkan air panas utk dia,cepat-cepat pangil Tok rel pi dapur. 


1
v


1
V


1
V



TARAAAAA.... Fuiyooooooo. ituje ayat Tok rel. HAHAHA

HAPPY BESDAY abg! Next year je yea owg bagi PS3 utk abg. Tahun ni bajet burst lagi.Doakan rezeki isteri abg murah ye. Aminnnn

Happy 29th birthday Husband!

09031987-09032016